RIANT BOUWPLAN OP 4120m2 eigen grond! Deze kavel is uniek voor de Haarlemmermeer en gelegen op een absolute TOPLOCATIE. Aan de achterzijde ligt het prachtige natuur- en recreatiegebied van De Boseilanden met schitterende vrijstaande villa’s.

Deze kavel is zeer centraal gelegen nabij het winkelcentrum van Heemstede en Hoofddorp. De uitvalswegen naar Amsterdam en Den Haag liggen om de hoek en Schiphol is op 10 min. afstand.

Deze kavel is geschikt voor het bouwen van een riante vrijstaande villa. Er is een bouwvergunning verleend voor deze zeer exclusieve villa van architect Bert Verwey te Haarlem.

Deze villa heeft een vloeroppervlakte van 1362m2 en een inhoud van ca. 4000m2. Bij dit prachtige bouwplan is vooral aandacht besteed aan ruimte en licht en het bestaat uit o.a. een royale hal met een prachtig trappenhuis en een souterrain van 300m2. De begane grond met een oppervlakte van 500m2 heeft een riante woonkamer, eetkeuken, werkkamer, lounge, wellness met fitness en sauna, buitenzwembad en jacuzzi. De 1e etage van 275m2 heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en kleedkamers. De 2e etage bevindt zich in de kapverdieping en heeft ruimte voor nog eens 2 of 3 slaapkamers.

Het tuinontwerp is van Extra Vert Tuinontwerpen te Voorschoten.

Ligging

Share →