RIANT BOUWPLAN OP 4120 m2 eigen grond! Deze kavel is uniek voor de Haarlemmermeer en gelegen op een absolute TOPLOCATIE. Aan de achterzijde ligt het prachtige natuur- en recreatiegebied van De Boseilanden met schitterende vrijstaande villa’s.

Deze kavel is zeer centraal gelegen nabij het winkelcentrum van Heemstede en Hoofddorp, De uitvalswegen van Amsterdam en Den Haag liggen om de hoek en Schiphol is op 10 min. afstand.

Deze kavel is geschikt voor het bouwen van een riante vrijstaande villa. Er is een bouwvergunning verleend voor deze zeer exclusieve villa van architect Bert Verwey te Haarlem.

Deze villa heeft een vloeroppervlak van 1362 m2 en een inhoud van bijna 4200m3. Bij dit prachtige bouwplan is vooral aandacht besteed aan ruimte en licht en het bestaat uit o.a. een royal hal met een prachtig trappenhuis en een souterrain van 300 m2. De begane grond met een oppervlakte van 500 m2 heeft een riante woonkamer, eetkeuken, werkkamer, lounge, wellness met fitness en sauna, buitenzwembad en jacuzzi. De 1me etage is 275 m2 met 4 slaapkamers, 3 badkamers en kleedkamers. De 2e bevindt zich in de kapverdieping en heeft ruimte voor nog eens 2 of 3 slaapkamers.

Het tuinontwerp is van Extra Vert Tuinontwerpen te Voorschoten.

Oorspronkelijke prijs € 1.395.000 

Nu: € 1.095.000,- k.k.

Prijs per m2: € 265,-

(vergelijkbare prijzen in deze regio variëren tussen € 410 en € 500 per m2)

Bij de prijs van dit bouwkavel is inbegrepen:

  • bouwvergunning
  • 50% korting op architectkosten
  • constructieberekening
  • grondonderzoek
  • energiebesparing
  • tuinontwerp

Ligging

Share →